اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

دومین همایش سراسری نماز در مشهد برگزار شد | ایمان، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه

  • کد خبر: ۲۹۹۱۱۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
دومین همایش سراسری نماز در مشهد برگزار شد |  ایمان، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه
نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: چرا صهیونیست‌ها هنوز هم قادر به نابودی یک جریان شبه‌نظامی همچون حماس نیستند؟ زیرا قدرت ملت‌های منطقه ریشه در ایمان دارد و رزمندگان مجاهد ما از نماز و اعمال عبادی اراده مقاومت می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالله حاجی‌صادقی صبح امروز (شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳) در دومین همایش سراسری نماز که به میزبانی قرارگاه ثامن نیروی زمینی سپاه پاسداران در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد، با بیان اینکه نماز به عنوان وسیله ارتباط با خداوند عالم می‌تواند بزرگ‌ترین توفیق الهی در حق بندگان باشد، اظهار کرد: همان‌طورکه شما وقتی به زیارت امام معصوم می‌روید، زیارت کامل با قرائت زیارت‌نامه محقق می‌شود، نماز نیز زیارت‌نامه خداست و کلامی که در این عبادت بر زبان جاری می‌شود، فرصتی است که حیات حیوانی بشر را به حیات طیبه معنوی متصل می‌کند.

وی با اشاره به آیه ۵۶ سوره مبارکه ذاریات افزود: خداوند عالم در قرآن‌کریم می‌فرماید «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ» یعنی در شرایطی که ذات آفرینش بر مبنای حرکت، پروازکردن، تعالی و اوج‌گرفتن قرار داده شده است، به انسان اجازه داده شده تا از این فرصت استفاده کند، با عبادت به هدف آفرینش خود نزدیک شود و فرصت پرواز پیدا کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه نماز، مقدمه عبادت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: همه مردم و به‌خصوص جوانان باید بر این حقیقت واقف باشند که اگر قدرت روحی، آرامش معنوی، نظم در زندگی و رهایی از اضطراب‌ها را می‌خواهند، باید بر نماز مداومت داشته باشند. نماز تولید‌کننده آرامش و طمأنینه روحی است که می‌تواند حتی سخت‌ترین شرایط زندگی در بحبوحه ابتلائات و بحران‌ها را برای انسان شیرین کند و پیوندی قوی میان بنده ضعیف با مبدأ همه کمالات باشد.

وی با اشاره به آیه ۴۵ سوره مبارکه عنکبوت ادامه داد: در روایات ما به‌صراحت و از لسان نورانی اهل‌بیت(ع) تأکید شده است که اگر می‌خواهید از غفلت‌ها دور بمانید و به جای سقوط، راه به تعالی داشته باشید باید به نماز پناه ببرید. کلام الهی پروردگار در قرآن کریم نیز دستور صریح به اقامه نماز است؛ جایی که می‌فرماید «أَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ» و تأکید می‌کند که نماز می‌تواند انسان را از گرفتاری معاصی رها کند.

نماز، مبدأ قدرت مقاومت اسلامی در منطقه

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و قدرت ذاتی محور مقاومت در تقابل با جبهه واحد ابرقدرت‌های عالم تصریح کرد: مهم‌ترین عامل اقتدار ما در برابر جبهه استکبار همین معنویت‌هاست. تجربه دفاع مقدس نیز همین را به ما می‌گوید که حتی اگر کل عالم در برابر شما قرار گرفت، تا زمانی که بر صراط حق و ایمان حرکت کنید، پیروز خواهید بود. رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس با نشاط، امید و انگیزه‌ای که از عامل ایمان کسب می‌کردند، توانستند دشمن متجاوز را مغلوب کنند و مشابه با همان وضعیت، امروزه در لبنان، فلسطین، عراق و یمن نیز قابل مشاهده است.

وی تأکید کرد: بنا به گزارش مجامع بین‌المللی، در یک سال اخیر بیش از ۸۵ هزار تن مواد منفجره به دست رژیم جنایتکار صهیونیستی بر سر مردم مظلوم غزه ریخته شده است. این میزان تسلیحات برای نابودی چند ملت کافی است، اما چرا صهیونیست‌ها هنوز هم قادر به نابودی یک جریان شبه‌نظامی همچون حماس نیستند؟ زیرا قدرت ملت‌های منطقه ریشه در ایمان دارد و رزمندگان مجاهد ما از نماز و اعمال عبادی اراده مقاومت می‌گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: بهترین عامل مجاهدپروری نماز است؛ زیرا انسانی مجاهد می‌سازد و انسانی مقاوم تربیت می‌کند. نماز کارخانه جهاد‌سازی و مجاهدسازی است. با نماز بود که سید حسن نصرالله، شهید صفی‌الدین، شهید هنیه و شهید سنوار به این جایگاه رسیدند. با نماز، نیرو‌های مؤمن مجاهد می‌شوند. مقاومت در نماز ساخته می‌شود و نماز نقطه آغاز تمام اراده‌ها و پایان‌بخش همه مظالم و استکبارگری‌هاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->